Velkommen til tverrfaglig seminar om barn som blir utsatt for vold

Agder tingrett har i samarbeid med Domstoladministrasjonen gleden av å ønske velkommen til tverrfaglig seminar om barn som blir utsatt for vold

Kristiansand Kongressenter Q42, Elvegt. 11 A, Kristiansand

18.10.2022 09.00 - 15.30

Pris:

Det påløper ingen seminaravgift. Det er begrenset antall plasser, og prinsippet om «førstemann til mølla» vil gjelde. OBS! Bekreftede deltakerplasser som ikke er avbestilt innen 15. september, vil bli fakturert med kr. 600,-.

Påmeldingsfrist: 20. juni 2022.

Meld deg på her

Dersom du har fått bekreftet plass er det viktig at du melder fra så snart som mulig dersom du likevel ikke kan delta, slik at noen andre kan få den plassen.

Ved påmelding, vennligst oppgi (for alle deltakere ved samlet påmelding):

• Navn og evnt. stilling
  • Epostadresse
  • Eventuelle allergier mv.

I forbindelse med påmelding og registrering av ovennevnte opplysninger vises det til personvernerklæringen på domstol.no. Innhentede opplysninger vil bli slettet etter gjennomført arrangement.

OBS! Alle henvendelser vedr. eventuell godkjenning av seminaret som etterutdanningstimer for advokater sendes til etterutdanning@advokatforeningen.no.

Velkommen til en spennende tverrfaglig dag!