Det årlige opphavsrettskurset

Her får du med deg nyheter på rettsområdet det siste året, samt en rekke dagsaktuelle temaer og problemstillinger, av nasjonal og internasjonal karakter. Det årlige opphavsrettskurset arrangerer vi i samarbeid med Norsk forening for opphavsrett.

11 juridiske timer

Scandic Park Hotel, Strandpromenaden 9, SANDEFJORD

12.03.2020 09.30 - 13.03.2020 13.00

Meld deg på her

HVA LÆRER DU?

Det årlige opphavsrettskurset arrangerer JUS i samarbeid med Norsk forening for opphavsrett.

Kurset har som formål å fungere som et faglig forum for alle med interesse for opphavsrett, og å ta opp aktuelle spørsmål med sikte på å holde deltakerne oppdatert om rettsutviklingen. I tillegg til en gjennomgang av nyheter på opphavsrettsområdet det siste året, inneholder årets kurs en rekke dagsaktuelle temaer og problemstillinger av nasjonal og internasjonal karakter.