Kontroll over de vanskelige samtalene

I samarbeid med Hammer & Hanborg arrangerer Advokatforeningen seminaret " Managing Difficult Conversations" hvor Leadership & Culture Consultant Malcolm Larri holder et foredrag om håndtering av vanskelige samtaler med klienter og kolleger.

2 ikke-juridiske timer

23.09.2021 08.30 - 10.30

Kr. 600,- for medlemmer / 1200,- for andre

Meld deg på her

Kursleder Malcom Larri hjelper deg med å håndtere de vanskelige samtalene som arbeidslivet noen ganger krever, enten de må tas med kolleger eller klienter. Kurset er organisert som en workshop, der blant annet følgende temaer vil bli tatt opp:

• Hvordan planlegge og administrere en vanskelig samtale slik at man opprettholder tillit og legger til rette for å finne gode løsninger.
  • Hvordan identifisere en kommunikasjonsstrategi som er tilpasset mottakeren, og kommunisere på en måte som opprettholder relasjonen og tilliten overfor mottakeren/ene.
  • 5 viktige spørsmål før du starter en vanskelig samtale.
  • Hvorfor det å løse problemet sammen alltid vil føles tryggere for mottageren.
  • Hvordan forbereder du mottageren på samtalen og legger til rette for å håndtere de følelser som kan oppstå.

Foredraget holdes på engelsk.

Malcolm Larri har jobbet med noen av Nordens største selskaper, og er kjent for å holde kurs som både engasjerer og inspirerer. Les mer om Malcolm Larri her https://jobb.hammerhanborg.no/people/535363-malcolm-larri