E-kurs: Hvordan håndtere situasjoner relatert til koronaviruset

Som en del av den digitale dugnaden har vi nå et gratis e-kurs om håndtering av juridiske problemstillinger knyttet til koronasituasjonen, laget i samarbeid med Advokatfirmaet Hjort.

2 juridiske timer

E-kurs

31.12.2020

Kurset er gratis

Les mer og meld deg på her

HVA LÆRER DU?

Hvordan håndtere situasjoner relatert til koronaviruset? I samarbeid med Advokatfirmaet Hjort har vi laget et gratis e-kurs med hovedvekt på arbeidsrettslige problemstillinger, men også håndtering av kontraktsrelasjoner i krisesituasjoner.

I første del vil partner Claude A. Lenth ta for seg praktiske spørsmål i arbeidsforhold. I del to gir partner Alex Borch en oversikt over regelverket knyttet til permitteringer, før del tre der partner Nils Christian Langtvedt belyser forhold rundt håndtering av kontraktsrelasjoner.

Del 1 er à jour per 26. mars 2020. Del 2 og 3 per 25. mars 2020.

Kurset er digitalt og kan tas når som helst.