Internasjonale restruktureringer - London

Delta på et spennende kurs i London, med internasjonale restruktureringer på agendaen! Stikkord som engelsk insolvensjus, Brexit, UK Schemes of Arrangement, US Chapter 11 og gjeldsforhandlinger står sentralt.

/PageFiles/18592/juskurs.PNG
15 juridiske timer

The May Fair Hotel, Stratton Street, Mayfair, W1J 8LT, LONDON

16.01.2019 20:00 - 18.01.2019 15:30

Meld deg på her

HVA LÆRER DU?

I september 2015 avholdt JUS et kurs om International Bankruptcy Law i New York, hvor hovedfokus var på innføring i det amerikanske rettssystemet på konkursrettens område, og forskjellene til det norske rettssystemet. Vi inviterer med dette til et lignende kurs, denne gangen i London - med tilhørende sentrale temaer.

Kurset i London har fokus på spørsmålene om skyldnerens tilgang til de ulike prosessene som kan oppstå ved internasjonale restruktureringer, virkning av åpningen, implementering og anerkjennelse. Stikkord som engelsk insolvensjus, Brexit, UK Schemes of Arrangement, US Chapter 11 og gjeldsforhandlinger står sentralt. Kurset avholdes på The May Fair Hotel og Law Society, med et besøk på Royal Court of Justice - som forhåpentligvis inneholder å overvære en høring på en sak sentral for kursets tema. Dette blir avklart på et senere tidspunkt.

Kursprisen inkluderer felles samling onsdag kveld, 2 lunsj, og middag m/ aperitiff og drikke første kurskveld. JUS har reservert et antall hotellrom på The May Fair Hotel hvor kurset avholdes på dag 1, og som er i gangavstand til lunsj - og middagslokalene. Ønsket overnatting bestilles samtidig som påmelding til kurset, og faktureres av JUS.