Mentorordningen for kvinnelige advokater

Juristenes hus, Kristian Augustsgate 9

17.01.2018

Påmelding

Er du kvinnelig advokat og lurer på hvordan du skal komme deg opp og frem i advokatbransjen. Mangler du rollemodeller, og trenger påfyll av nyttige og relevante kurs for et mer bevisst forhold til egen karriere.

Kvinneutvalget lanserer en ny utgave av mentordningen i 2018. Vi ønsker å inspirere deg til videre karrierebygging. Du får fortsatt en personlig mentor - en erfaren kvinnelig partner fra advokatbransjen som du i løpet av fire møter over ett år kan diskutere ulike problemstillinger med. I tillegg bygger vi ut ordningen med kurs i presentasjonsteknikk, nettverksbygging, salgskurs og hvordan bygge karriere og holde balansen mellom arbeid og familie.

Vi har 17 plasser, noen av årets mentorer er

• Marit Barth, partner i Advokatfirmaet PricewaterhouseCoopers AS
  • Inger-Johanne Lund, partner i Advokatfirmaet Haavind AS
  • Elin Mack Løvdal, partner i Advokatfirmaet CLP DA
  • Berit Reiss-Andersen, partner i Advokatfirma DLA Piper Norway DA
  • Kristin Veierød, partner i Advokatfirmaet Hjort DA

Deltagerne vil bygge nettverk og utveksle erfaringer gjennom de ulike samlingene.

Gruppesamlingene blir gjennomført med kursholdere som har kompetanse på de ulike områdene og bransjen vår. Konsulentene kommer fra henholdsvis Hudson og Enablers. Konsulenten Cecilie Klæbo i Hudson har allerede fulgt mentorprogrammet i to år og Line Blomlie fra Enablers har holdt salgskurs for mange våre medlemmer i løpet av 2017 hvor vi har fått meget gode tilbakemeldinger.

Innhold:
- 4 individuelle møter med mentor med varighet ca 1-1,5 timer per gang. Dere finner formen selv.
- 2 dagskurs i salgstrening og presentasjonsteknikk
- 2 kveldskurs i karrierebygging og work/life balance
- 1 kveldskurs nettverksbygging
- 1 kveld med erfaringsutveksling i gruppe

Når:
Første ettermiddagssamling: 17.januar 2018.
Første dagssamling: 7. mars 2018.
Fullstendig oversikt over kursdatoer vil bli sendt ut til deltagerne.

Pris:
Kr.10 000,- eks mva.

Sted:
Advokatforeningens lokaler.

Påmelding
Hva gjør du for å delta?
Send oss en e-post innen 15. november (ny frist)
Send e-post til post@advokatforeningen.no med navn, kontaktinformasjon og en kort beskrivelse av fagområder, hvilket type firma du arbeider i og motivasjon for deltakelse. Vi ønsker matche deg med den rette mentoren. Merk e-posten «Mentee 2018»