Arrangement

Advokatmesterskapet i fotball 2023

Etter en stor suksess i fjor ønsker vi nok en gang velkommen til alle i advokatbransjen, samt kolleger fra påtale og domstolene til årets store mesterskap i fotball. Schjødt tok hjem seieren i fjor etter en hard finale mot CMS Kluge.

Vi inviterer tilbake vakre ØsterHus Arena i Sandnes for et mesterskap i fotball, med påfølgende bankett i loungen på samme sted.

Vi er relativt liberale på hvem lagene kan stille med, men det kreves at de har arbeidet hos dere det siste året. Studenter, interns og traineer kan gjerne delta. Det er også lov å lage lag på kryss av kontor og arbeidsgiver. Ta kontakt, dersom dere er i tvil. Det blir dårlig stemning, dersom det blir for perifere leiesoldater.

Vi spiller fem mot fem på små mål. Det skal være minimum to av hvert kjønn på banen til enhver tid. Husk leggbeskyttere og egnede sko – underlaget er kunstgress.

Ved betaling må det også sendes en mail til Brage Nordgård – bruk vedlagt skjema.

Hvis du ikke har et lag å spille med, kan du kontakte med Brage Nordgård – . Han vil forsøke å danne nye lag eller få deg inn på et annet lag. Vi trenger ikke navn på alle deltakere, kun antall.

NB! Det er mulig å melde seg på kun konkurransen eller kun banketten, men vi håper selvfølgelig at mange blir med på begge deler.

Med vennlig hilsen,

Styret, Advokatforeningen Sør-Rogaland krets

Sør-Rogaland krets: Invitasjon til det store Advokatmesterskapet i fotball 2023

  • Arrangement

Arrangør
Advokatforeningen
Hvor
ØsterHus Arena, Jønningsheiveien 40, 4316, SANDNES
Dato
Tid
18:00
Pris medlemmer
Kr 0
Pris andre
Kr 0

Det koster 400 kroner å delta på turneringen. Ønsker du å delta på banketten, koster den også 400 kroner. Prisalternativene kommer på påmeldingsskjemaet.