Arrangement

Årets TechTorget arrangeres 17. oktober: Sett av dagen eller kom innom.

TechTorget er et samlingssted for alle som er opptatt av teknologiutvikling i og for advokatbransjen. Arrangementet gjennomføres hvert år, og utvikler seg stadig videre.

TechTorget er et torg i ordets rette betydning. Utviklere og tilbydere av teknologi som er relevant for advokatbransjen viser frem sine produkter og tjenester, så er det opp til deg hva du finner interessant – og vil prate med noen om. Og du avgjør selv når vil du komme innom. 

En rekke leverandører presenterer erfaringer sammen med sine kunder. PWC er ett eksempel, som vil dele sine erfaringer fra implementering av Harvey – det mest omtalte AI-verktøyet for advokatvirksomhet i år. Til sammen vil du møte et 40-talls leverandører. 

Som vanlig arrangeres TechTorget i Gyldendalhuset, Sehesteds gate 4 i Oslo. Dørene åpnes kl. 8.30, og arrangementet varer til 14:00. 

TechTorget er kjent for å ha spennende gjesteforelesere, som deler sine erfaringer og betraktninger om digitalisering og teknologiutvikling i advokatbransjen. I år er vi så heldig å kunne tilby innlegg fra; 

  • Managing partner i Thommessen; Sverre Tyrhaug. Starter kl. 09:00
  • AI Business Lead, Western Europe I Microsoft: Xiaopeng Li. Starter kl. 09:30
  • Adm. dir. I Radar Group i Norge; Stian Brekke. Starter kl. 10:30

Målet med TechTorget er at alle skal finne noe de har nytte av, uavhengig av teknologisk kompetanse. Du vil finne et variert tilbud gjennom hele dagen, men kan også velge å komme en tur innom og se om du finner noe med spesiell interesse for akkurat deg og din virksomhet. 

Mingling og foredrag dagen før dagen

Advokatforeningen åpner sine lokaler, og innleder arrangementet allerede kvelden før (mandag 16. oktober). I Universitetsgata 9 blir det mingling og innlegg med fokus på kunstig intelligens. Arrangementet varer fra kl. 17:00 til 19:00.

Dette er innleggene du kan høre:

Teknologiens utøvende makt: AI som fenomen og hvorfor vi må bort fra tanken om at teknologien er nøytral

Elisabeth Austad Asser har over 20 års erfaring med digitalisering, markedsføring og kommunikasjon fra blant annet Gjensidige, Color Line og Sparebanken Sør.  De siste årene har hun vært doktorgradsstipendiat i kunstig intelligens og etikk på Universitetet i Agder der hun har undersøkt forholdet mellom AI, bank og etikk.

Combining a firm’s internal knowledge with GPT-4 — lessons learned on what works and what doesn’t

Senne Mennes er Co-Founder av ClauseBase og tidligere advokat i DLA Piper Belgium.

TechTorget

  • Arrangement

Arrangør
Advokatforeningen, Gyldendal og TechTorget
Hvor
Gyldendalhuset, Sehesteds gate 4, 0164, OSLO
Dato
Tid
08:30 - 14:00