Hold av datoen: Styret i Sør-Rogaland krets planlegger utenlandskurs i Brighton

Dato: 28. april – 1. mai 2023
Reisetid: Direktefly fredag formiddag – hjemkomst mandag ettermiddag
Hotell: Hilton Brighton Metropole, med spa og flott beliggenhet nær stranden
Etterutdanningstimer: Kursprogrammet vil gi rundt 10 timer. Herunder både etikktimer og juridiske timer.

Utover selve kurset, legges det opp til sosialt samvær med felles middager og halvdagsutflukt til Seven Sisters. Lørdag kveld er satt av til fri disposisjon.

Brighton har et fotballag i Premier League, som spiller hjemmekamp mot Wolverhampton Wanderers Football Club lørdag 29. april kl. 16:00. Det kan være en mulig frivillig aktivitet for interesserte. Billetter må ordnes på egenhånd.

Styret arbeider med kursprogram, og kommer tilbake til tema og foredragsholder så snart det er fastsatt.

Kursinvitasjon, med fullstendig program og mulighet for påmelding kommer senere. I mellomtiden, hold av datoen og sjekk at passet ikke har utløpt.

Kurset har begrenset antall plasser. Det vil derfor bli første mann til mølla.