Sør-Rogaland krets: Velkommen til medlemsmøte på Hotel Victoria

Styret har den glede å invitere til medlemsmøte med gratis torskemiddag på hotel Victoria fredag den 29.10.2021, kl. 18.

Hotel Victoria, Stavanger

29.10.2021 18.00

Sosiolog og entertainer, Kjetil Rolness, vil være til stede og holde et lite foredrag med tittelen: Ytringsfrihet, krenkelseskultur og «hatet» mot kunstnerne.

Rolness vil ta for seg temaer som ytringskulturen i verdens frieste land, om lettkrenkede politikere til venstre og høyre, og om erfaringene fra den lange, heftige debatten om ytringsfrihetskommisjonen og kunstnerne.

Også Advokatforeningens egen leder, Jon Wessel-Aas, som er kjent for sitt engasjement innen ytringsfrihet, vil delta på møtet og middagen.

Det blir etterfølgende debatt.

Dersom du ønsker servert kjøtt i stedet for torsk, eller har mat-allergi, så vennligst skriv dette i påmeldingen.

Vennligst oppgi om du deltar på middagen eller ei.

Styret håper og tror at pandemi-situasjonen tillater arrangementet, noe det er gode holdepunkter for å tro per tid.

Påmelding sendes til:
alford@stavangeradvokatene.no, innen 22.10.2021