Juslunch i Tromsø

Vi har gleden av å invitere til Juslunch i Tromsø! Juslunchen er et samlingssted for juristene i regionen, etablert av Advokatforeningen Troms krets, Juristforbundet og Det juridiske fakultet ved UiT Norges arktiske universitet.

Kaffekopp

Clarion Hotel The Edge, Tromsø

08.11.2021 11.30 - 12.30

Lunsj: kr 110,- (oppgi om du ønsker lunsj ved påmelding)

Meld deg på her

Tid: 8. november kl 11:30 - 12:30
Sted: Clarion Hotel The Edge, Tromsø
Tema: Pandemihåndtering og rettsstaten
Foredragsholdere: Professor Anna Nylund, Det juridiske fakultet ved UiT Norges arktiske universitet og Professor Markus Hoel Lie, Det juridiske fakultet ved UiT Norges arktiske universitet

Påmeldingsfrist: 3. november 2021

Dersom du ønsker lunsj (rundstykker eller tilsv. og kaffe/te – kr 110) oppgir du dette ved påmelding. Betalingsmåte opplyses i plassbekreftelsen, som sendes ut etter påmeldingsfristens utløp.