Velkommen til julemøte for Vestfold krets

2 etikktimer

Hotell Kong Carl i Sandefjord sentrum

15.12.2022 16.30 -

Pris: kr. 600,- for kursavgift inkl. kursmiddag med tilhørende drikke

Foredragsholder: Advokatfullmektig MNA, Annicken Junker fra Team Etikk hos Advokatforeningen

Påmeldingsfrist: Lørdag 12. november 2022

Meld deg på her

Velkommen til julemøte for Vestfold krets av Advokatforeningen. Vi holder 2 timer kurs i etikk med kursholder fra Advokatforeningen. Registrering med kaffe og noe å bite i kl. 16:30. Kurs fra kl. 17:00-19:00 med etterfølgende kursmiddag og tilhørende drikke til maten.

Kursavgiften er egenandel, da kurset er støttet fra Advokatforeningen og kretsens kasse. Kursavgiften inkluderer kursmiddag med tilhørende drikke til maten tradisjonen tro.

Kurs og kursmiddag holdes på sjarmerende Hotell Kong Carl som er en del av Unike Hoteller (sammen med bla Midtåsen) og en riktig perle. Kongen ligger kun noen få minutters gange fra togstasjonen i Sandefjord.

Det er begrenset antall plasser. Kurset er forbeholdt advokater/advokatfullmektiger med medlemskap i Vestfold krets av Advokatforeningen med betalt medlemskap.