YA Oslo: Survival guide for advokatfullmektiger

16.11.2022 17.00 - 18.00

Pris: 500,- for medlemmer/ 650,- for andre

Meld deg på her

Yngre advokater Oslo krets inviterer til et gjensyn med advokat Øystein Myre Bremset (Grette) og tingrettsdommer Cathrine Hrasky (Oslo tingrett) og det populære kurset survival guide for advokatfullmektiger. Kurset er særlig aktuelt for ferske advokatfullmektiger som ønsker konkrete teknikker for å effektivisere arbeidshverdagen.

I løpet av disse to timene vil Bremset avsløre sine beste tips for hvordan du som advokatfullmektig kan få en god start på karrieren og han vil gi praktiske råd for hvordan samarbeide best med klienter, prinsipaler og øvrige advokatkolleger. Hrasky kjenner domstolen fra innsiden og vil forklare hvordan du som ung advokat bør legge opp arbeidet for en best mulig prosess i domstolen, herunder do's and don'ts i kommunikasjonen med retten og motparter.