Banktilbud fra Handelsbanken

Handelsbanken tilbyr Advokatforeningens medlemmer gunstig boliglånsrente og personlig oppfølging.

Det skal være ekstra hyggelig å være kunde i Handelsbanken. Det er ikke bare en litt annerledes bank som ligger i toppen på kundetilfredshet i Norge, Handelsbanken gir også Advokatforeningens medlemmer tilgang til gunstige priser på boliglån. Som kunde vil du oppleve å være involvert gjennom hele låneprosessen, og at alle beslutninger tas lokalt på ditt kontor.

Advokatforeningens fordelsavtale med Handelsbanken er utviklet for medlemmene som private bankkunder og innebærer:

• Lånebetingelser blant markedets beste
  • Egen personlig rådgiver i din lokale filial

Dersom du i dag har et kundeforhold i en annen bank, vil din personlige rådgiver hjelpe deg med å flytte avtalen. Dersom du allerede er kunde i Handelsbanken, vil din personlige rådgiver kunne overføre din eksisterende avtale til Advokatforeningens fordelsavtale.

Les mer på Advokatforeningens nettside hos Handelsbanken