Jubileumstilbud på Engø Gård

Som medlem av Advokatforeningen kan du benytte deg av gode priser på Engø gård i sommer. Sommerdøgn fra kr.2200,-

Endring i ferieplanene i år?

Fortvil ikke! Er du rask kan du fortsatt sikre deg et opphold på Norges mest sjarmerende skjærgårdshotell!

SOMMERDØGN
Fra kr. 2.200,- pr. person i dobbeltrom
- 3-retters meny
- Overnatting i eksklusive rom med egen uteplass
- Frokost

Den unike atmosfæren på Engø sies å være en forunderlig miks av natur og kultur, hvordan husene i den lille «landsbyen» glir inn i landskapsdragene med enger omkretset av store eiketrær og isskurte svaberg.
Velkommen til Tjøme-idyll.

I anledning Engø gårds 20-års jubileum tilbys medlemmer av advokatforeningen også et unikt tilbud på kurs og konferanser i perioden 1. september - 20. desember 2020.

Se mer på engø gårds nettsider

Forespørsler på sommerdøgn samt kurs og konferanser kan rettes til post@engo.no eller til salgssjef Julia Galligani – jg@engo.no - 47850553

33 30 31 00 | post@engo.no | www.engo.no

Se priser og avtalekode (krever innlogging)