Engø Gård

Advokatforeningens avtale med Engø gård gir deg som medlem rabatterte priser på opphold.

Engø Gård er, med sin nærhet til Oslo, et utmerket sted å arrangere kurs og konferanse for ditt advokatfirma. Ta kontakt med Engø Gård for å få skreddersydd ditt arrangement.

Forespørsler om kurs og konferanser kan rettes til post@engo.no eller til salgssjef Julia Galligani – jg@engo.no – 478 50 553.

Se avtalekode (krever innlogging).

Sommertilbud

Nyt et deilig måltid hos Engø Gårds à la carte restaurant!

Advokatforeningens medlemmer tilbys nå 15 % rabatt på retter fra à la carte restauranten i sommer.

I tillegg til mat fra egen gård har Engø Gård fokus på lokale, kortreiste og bærekraftige ingredienser. Kjøkkenet serverer fantastiske retter med de beste råvarer for årstiden!

Tilbudet gjelder fra uke 26 til 30 (28. juni – 1. august). For å benytte deg av tilbudet må du oppgi at du er medlem av Advokatforeningen.

À la carte restaurantens meny finner du her (pdf).

Mer informasjon på Engø Gårds hjemmeside her.