Translatørtjenester

Semantix Translations tilbyr Advokatforeningens medlemmer 32 prosent rabatt på ordinære priser for oversettelser mellom norsk og engelsk. Semantix gir også rabatterte priser på oversettelser av en rekke andre språkkombinasjoner.

Semantix Translations er en sammenslåing av oversettelsesavdelingene i Amesto og  Semantix. Advokatforeningens tidligere rabattavtale med Amesto for sine medlemmer videreføres med Semantix Translations etter sammenslåingen.

Semantix Translations er Norges største og en av Nordens største leverandører av oversettelsestjenester, og har levert juridiske oversettelser til rettsinstanser og advokatkontorer siden 1983.

Som medlem av Advokatforeningen får du:

  • 32 % rabatt på ordinære priser for oversettelser mellom norsk og engelsk
  • 15 % rabatt på ordinære priser for oversettelser mellom norsk, fransk og tysk
  • Advokatforeningens medlemmer tilbys også rabatterte priser på oversettelser som gjelder andre språkkombinasjoner

Minst 80 % av advokatfirmaets advokater/-fullmektiger må være medlem i Advokatforeningen for at medlemstilbudet skal kunne benyttes.

For at advokaters strenge taushetsplikt skal ivaretas, sletter Semantix filer og makulerer dokumenter uten ugrunnet opphold etter utført oppdrag. Medlemmer som ikke ønsker at automatisk sletting/makulering skal finne sted, må avtale dette med Semantix på forhånd.

Ta direkte kontakt med Semantix Translations for et uforpliktende pristilbud. Oppgi at du er medlem av Advokatforeningen.

For spørsmål og ytterligere informasjon kontakt:

Semantix Translations AS 
Anne Louise Sawkins
Telefon: +47 922 46 373
E-post: