eID fra Buypass

Advokatforeningens medlemskort inneholder en kontaktbrikke, som gjør at kortet kan fungere som fullverdig elektronisk identifiseringsløsning (eID). Dette gjør at du på en enkel og trygg måte kan benytte offentlige tjenester som rettsrad.no, altinn.no o...

Les mer

Eurocard Gold og Platinum

Advokatforeningens fordelsavtale med Eurocard inkluderer både Eurocard Corporate Gold og Eurocard Corporate Platinum. I begge kortene er det en fullverdig reiseforsikring som trer i kraft dersom minimum 50 prosent av transportkostnadene er belastet...

Les mer

Banktilbud fra Handelsbanken

Handelsbanken tilbyr Advokatforeningens medlemmer gunstig boliglånsrente og personlig oppfølging.

Les mer

Nordic Choice Hotels

Som medlem av Advokatforeningen får du minimum 15 % rabatt på gjeldende pris hos Choice Hotels. Avtalen med Choice gjelder for hele Norden.

Les mer

Hotel Bristol

Som medlem av Advokatforeningen får du gode rabatter på overnatting ved Hotel Bristol. Hotellet ligger midt i Oslo sentrum og er et av byens mest tradisjonsrike hotell.

Les mer

Translatørtjenester

Amesto Translations tilbyr Advokatforeningens medlemmer 32 prosent rabatt på ordinære priser for oversettelser mellom norsk og engelsk. Amesto gir også rabatterte priser på oversettelser av en rekke andre språkkombinasjoner.

Les mer

Arkiveringstjenester

Iron Mountain er en global totalleverandør av fysiske og digitale arkivtjenester og tilbyr et bredt spekter av arkiverings- og dokumenthåndteringstjenester. Som medlem av Advokatforeningen får du 40 % rabatt på Iron Mountains ordinære arkivleiepris.

Les mer